15 Şubat 2018 Perşembe

Saray Sanatçıları Savaş Tamtamı İçin Cephede Sıraya Girdiler.!



Savaş ağası Erdoğanın Afrin operasyonuna kim destek vermiyorsa o haindir" sözlerinin ardından başta döneklikte sınır tanımayan Yavuz Bingöl olmak üzere bir çok sanatçı yarış içinde cepheye koşarak savaş kışkırtıcılığı yaptılar.
Kürtlere düşmanlıkta sınır tanımayan faşist Türkçü kafatasçılığının geçer akçe olduğu koşullarda ortalıkta sanatçı olarak dolaşan her dönemin adamları utanmazcasına savaş kışkırtıcılığına soyunarak sanki Kürtler, T.C. devleti sınırları ihlal etmiş havası için de vatan savunması yalanını pompalayarak, işgale meşruiyet kazandırmaya çalıştılar.
Zeytin Dalı Harekatı’nın 27’inci gününde, halktan yüzde 90 destek gördüğü iddia edilen ve genişlemesi öngörülen operasyona sarayın yanında saf tutan hiç bir zaman bir baltaya sap olamamış olan sanatçılardan destek geldi.
Erhan Yazıcı, Tamer Karadağlı, Volkan Severcan, Yavuz Bingöl, Erhan Güleryüz, Mustafa Ceceli'nin de aralarında bulunduğu sanatçılar Zeytin Dalı Harekatı’na destek için Hatay'da.
Sanatçı Yavuz Bingöl utanmazca operasyona ilişkin "Son CIA raporunda PYD’nin PKK’nın Suriye’deki milis gücü olduğu açıkça belirtildi. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği de oydu. Yapılan operasyonu ben şahsen çok meşru görüyorum," ifadesini kullanarak nerede durduğunu açığa sermiş oldu. .
Oyuncu Tamer Karadağlı ise, ‘’Bir tane Türkiye var, o da bizim vatanımız. Mehmetçik'in yanında olmak bizim görevimiz. Bundan sora da bir sürü sanatçı gelecektir" şeklinde konuştu.
Tamer Karadağlı ile askerliğini beraber yaptığını ifade eden oyuncu Volkan Severcan yaptığı açıklamada "Hepimiz elimizden geldiğince buraya geldik. Meslektaşlarımızı temsilen buradayız. Bizler cephedeki Mehmetçiğimize destek olmak için, şehitlerimizin acısını paylaşmak için buraya geldik" dedi.
Ayna grubu üyesi, müzisyen ve prodüktör Erhan Güleryüz ise Türk askerlerinin bölgeyi toparlayacağına emin olduğunu ifade etti. ‘’Burada Hatay’da Reyhanlı’da hayatını kaybeden vatandaşlarımızın acılarını da paylaşmaya geldik,’’ diyen Güleryüz sanat ve sanatçının da ‘Mehmetçikle beraber’ olduğunu vurguladı. Yani savaşa karşı çıkması gereken sanatçılar maalesef daha çok savaş ve daha çok ölümün propagandasını yapmaktan beis görmediler.