20 Kasım 2017 Pazartesi

Her Dönemin Fırıldağı AKP'nin Tetikçisi Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz TV'de kovuldu..!


Beyaz TV'de yayınlanan “Beyaz Futbol” programında, dün gece çirkin ifadeler kullanan Rasim Ozan Kütahyalı kovuldu. Kütahyalı gece saatlerinde başlayan Derin Futbol programına da çıkmadı.
Akşam saatlerinde de bir grup, Beyaz TV binasının önüne giderek televizyonu ve Rasim Ozan Kütahyalı’yı protesto etti. Protesto gösterisi sırasında TOMA’lar hazır bekletildi. Protesto sırasında "Rasim gelecek hesap verecek" sloganları atıldı.
Ne Olmuştu?
Gökçekler'in sahibi olduğu Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında dün gece Rasim Ozan Kütahyalı kendisine yapılan şakanın ardından skandal sözlere imza atmıştı. Kütahyalı kendisine yapılan şakayı "Kusturmalı Boşnak Saksosu" olarak nitelendirdiği ırkçı ve cinsiyetçi sözleri tepkilere neden oldu. Tepkilerin ardından Rasim Ozan Kütahyalı Derin Futbol programından kovuldu.
Ertem Şener’den tehdit gibi sözler
Derin Fubol programında Rasim Ozan Kütahyalı’nın Beyaz TV ile ilişkisinin kesildiğini açıklayan sunucu Ertem Şener, tehdit gibi sözler savurdu. Ertem Şener, “Rasim'in tüm düşmanlarına bedelini ödetecek gücü vardır” dedi.
Saffet Sancaklı'dan Rasim Ozan Kütahyalı'ya: Şerefsiz oğlu şerefsiz demişti
MHP milletvekili Saffet Sancaklı, Rasim Ozan Kütahyalı'nın inanılmaz sözlerine sert yanıt verdi. Sancaklı, Beyaz TV sahibi Osman Gökçek'i de arayıp tepki gösterdi..
Beyaz TV'nin spor yorumcusu gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'nın canlı yayında Boşnakların adının geçtiği çirkin bir ifade kullanması üzerine, Balkan Türkü olan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, çok sert tepki gösterdi.
Beyaz TV'nin sahibi Osman Gökçek'i sabah erken saatlerde telefonla aradığını söyleyen Saffet Sancaklı: "O şahsın ekrandan alınmasını istedim" dedi. Saffet Sancaklı, Osman Gökçek'in kendisine "haberim yok olaydan" dediğini kaydetti.
Rasim Ozan Kütahyalı'ya ateş püsküren Saffet Sancaklı Turkiye Gündemi yazarı Müşerref Seçkin'e şu açıklamayı yaptı: "Şerefsiz oğlu şerefsiz. Böyle insanların artık toplum dışına çıkarılması lazım. Bu işin peşini bırakmayacağım."