20 Ocak 2018 Cumartesi

İslam Ülkelerinde Oğlancılık Ve Sübyancılık Neden Yaygındır?

Nedenleri,Ayet Ve Hadisleri,Ve Çaresi
Kısaca oğlancılık ve/veya sübyancılık erkek ve kız çocuklarına karşı duyulan cinsel arzulara ait bir psikos*ksüel hastalıktır. Bu hastalıklı fiilleri işleyenlere oğlancı veya sübyancı denilir.
Bu hastalar, kendi cinsleri veya karşı cinsteki çocuklara s*ksüel arzu duyabilir. Sadece küçük erkek çocuklara karşı cinsel arzu duyanlara oğlancı, her iki cinsteki çocuklara arzu duyanlara ise sübyancı denir.
Bu psikos*ksüel hastalar normal karşı cinsten büyüklerle s*ks yapmaktan çekinirler, dolayısıyla çeşitli yollardan kamuflaj yaparak küçük çocuklara yönelerek çok sayıda tecavüze sebep olurlar.
Bu hastaların literatürdeki adı pedofilidir ve sübyancı sözcüğü ile eşanlamlıdır. Bilindiği gibi sübyan Arapça kökenli ve küçük çocuk anlamına gelmektedir-genellikle 7-12 yaş arası. Sübyancı ve oğlancı sapıkların en küçük çocuklara tecavüz olayını gerçekleştirirken en önemli kamuflaj aracı dindir.
Bilhassa son senelerde Türkiye’de çocuklara tecavüz eden pedofili hastalarının dini vakıf ve yurtlar ile din eğitimi veren kurum ve Kuran kurslarında çıkmasının nedeni dinin kamuflaj olarak kullanılmasıdır. Hatta bu pedofili hastaları uzun yıllar din eğitimi görmüş ve çocuklara din eğitimi veren yaşlı başlı insanlar arasından çıkması çok anlamlıdır ki, nedenlerini yazacağım. Öncelikle bir saptamayı ortaya koymamız gerekmektedir. O da, pedofili hastalığının çıkış yerinin Arap ülkeleri ve bilhassa Arabistan yarımadası olmasıdır.
Birkaç yıl önce Birleşik Arap Emirlikleri’nden kara çarşaflı dindar bir kadın olan Vedad Lutah yayımladığı kitabında yazmış ve şu saptamayı ortaya koymuştur ki, Araplar evlenmeden önce ilk s*ks deneyimlerini erkeklerle yaşıyorlar. Bu saptama tarihsel olarak böyledir ve Araplar çok küçük yaştaki kızlarla evlenerek, pedofili arzularını geleneksel hale getirmişlerdir. Öyle ki, Arap geleneğinde dokuz yaşındaki bir kız evlenir ve gerdeğe girer. İslamiyet öncesi yaşanılan bu gelenek, daha sonra Araplar tarafından kamufle edilmek üzere dinselleştirilerek İslam hukukuna-fıkıh-sokulmuştur.
Örneğin, İslam’ın önde gelen hadisçileri Buhari, Müslim ve Hanbeli mezhebinin kurucusu Ahmed bin Hanbel kitaplarında Peygamber’in karısı Ayşe’den ‘’Ben altı yaşındayken Allah’ı resulü benimle evlendi, dokuz yaşında iken de zifafa girdik’’ hadisini naklederler.
Bence Arap pedofili hastalarının fıkıha kattıkları bu hadis, İslam ülkelerinde neden çok fazla sübyancılık olduğunu açıklamaya yeter ki, dini kullanan sübyancı sapıklar bundan manevi cesaret alır, çok rahat tecavüz ederler küçük çocuklara.
Sübyancı sapıkların zihniyetlerindeki parçaları birleştirmeye devam edelim. İslam’ın önde gelen alimlerinden ve her yazdıkları fıkıh delili olarak kabul edilen Kurtubi, İbni Arabi, İbni Şaban, Abdullah İbni Ömer-Hz.Ömer’in oğlu-Suyuti, İbni Hacer Askalani, İbni Cerir Tabari ve daha bir çoğunda ‘’Hz. Ömer bir gün Peygamber’e gelip dediki: Mahvıldum ya Resulallah; Peygamber:Seni seni helak eden nedir? Diye sordu; Ömer:Dün gece eşime gidiş yolunu değiştirdim-arkadan yaklaştım-Bunun üzerine şu ayet indi: ’’Kadınlarınız sizin tarlanızdır.O halde tarlanıza nasıl dilerseniz öyle varın.’’-Bakara 223.
Bu ayete nasıl mana verdiklerini bilmem ama buna dayanarak Araplar arasında eşlerine dübürlerinden yanaşmak helal işler dairesindedir ve bu Arap sapıklığı tüm İslam ülkelerine yayılmıştır.
Bakın, İslam ülkelerinde, yukarıda açıkladığım ayete dayanarak eşlerine dübürlerinden yanaşma o kadar yaygın ki, Maliki mezhebinin kurucusu Malik İbni Enes’e ‘’Acaba insan helaliyle anal yolla ilişkiye girebilir mi? Diye sorduklarında, şöyle dedi:Daha şimdi bu iş yapıp gusul abdesti aldım’’ yanıtını verdi ve bu bilgi İslam’ın önde gelen alimlerinden Celalettin Suyuti’nin Eddur’il Mensur c.1,s.266’da kayıtlıdır.
Ayrıca İslam dünyasında Kütübü Sitte diye bilinen 6 sağlam hadis kitabından olan Nesai’de‘’Bu işin haram olduğuna dair sahih rivayet bulunmamaktadır’’ şeklinde kayıtlıdır.
Yukarıda açıkladığım Arap sübyancı geleneğine ait çok küçük yaştaki kız çocuklarının evlendirilmesinin İslam fıkhına sokulması ve hemen üstte açıkladığım bir erkeğin karısına dübüründen-popo-yanaşmasının önemli delillerle helal kabul edilmesi, İslam coğrafyasında pedofili psikos*ksüel sapıklığının normal kabul edilir olmasını sağlamıştır ki, şimdi bu toplumsal yaranın nedeninin üçüncü ayağını açıklayacağım.
Kuran’ın Tur suresi 24.ayeti ‘’Etraflarında, sedeflerinde saklı inciler gibi tertemiz gılmanlar dolaşır’’ anlamını ifade eder ki, cennette cennetliklerin etraflarında dolaşan gılmanlardan bahseder.
Gılman’ın anlamı bıyığı terlememiş genç ve güzel çocuk demektir.
Ayrıca yine Kuran’ın İnsan suresi 19.ayetinde ‘’Etraflarında Vildanlar(ölümsüz delikanlılar) dolaşır, onları görünce sanırsın ki, saçılmış incilerdir’’ ayeti ile gılman ayeti, oğlancı sapıkların yanlış anlamasıyla iştahlarını kabartmış ve hep küçük yaştaki parlak erkek çocuklarla bu en iğrenç fiili işlemişlerdir.
Hatta İslam tarihinde nice halifeler sadece kadın cariyelerden kurulan haremle yetinmemişler, parlak güzel erkek çocuklardan kurulu haremleri de saraylarından eksik etmemişlerdir.
İşte İslam dünyasındaki küçük çocuklara tecavüz olayının üç dinsel sacayağını açıklamaya çalıştım ki, bunlar tecavüzcü dinci sapıkların sarıldığı güya delillerdir.
Kendisini Müslüman ve çocukların din öğretmeni olarak kabul edip te, din eğitimi verilen okullar, Kuran kursları, İslam’ı yayma adına açılmış yurtlarda oğlancılık/sübyancılık alçaklığını işleyen sapıkların bu fiili işlerken kendi sapkın yorumlarına dayanarak yukarıda sıraladığım üç delili göz önünde bulundururlar ki, bu psikos*ksüel hastalıklarından hiçbir zaman kurtulamazlar.
İslam dünyasını kanser gibi sarmış bu pedofili hastalığına karşı üç önlem gerekmektedir.
Bunlar:
1-Çocukları dindar ve terbiyeli yetiştirme gayesi ile elinizden alan okullar, kurslar ve yurtlardan uzak tutmak,
2-Çocuklara bilimsel temellere dayalı ve beyinlerinde kendileri olacakları özgür düşünce sistemini yaratacak eğitim ve öğretim kurumlarına vermek,
3-Bilhassa küçük çocuklara musallat olan tecavüzcü sübyancı sapıklara caydırıcı önlem olarak tıbbi yöntemlerle onları ömür boyu iğdiş(hadım) edecek ceza yasasını getirmek.

İslam coğrafyasının her santimetrekaresinin kan, barut, bombalar, toplu katliamlar, hırsızlıklar, devleti yönetenlerin talanları ve bugün işlediğimiz küçük çocuklara tecavüz olaylarının sebepleri nelerdir? Diye sorduğumuzda, hepsinin altında tarih boyunca alçak sahtekarların dine soktukları uydurmalar yattığı ortaya çıkmaktadır. Seküler ve bilimsel eğitimden başka bir şey Müslüman dünyasını kurtaramaz.