28 Ağustos 2016 Pazar

İsmail Kahramanın Örnek Aldığı Padişahlar Sapık ve Katiller...!

Kanlı Pazar tertipçisi, Hırsız ve Tecavüzlerin Koruyucusu Şeriatçı İsmail Kahraman İsmail Kahraman : Che bir katil, benim liseli gencimin göğsünde olamaz! Benim kendi tarihim ve insanlarım var. Onlarla övüneceğim. Garip. Fatih’i Dünya tanıyacak ama Türkiye tanımayacak.”, İşte şebek İsmail Kahramanın gençlere rol model olarak önerdiği Fatih Sultan Mehmet yani 2. Mehmed denilen , Osmanlı İmparatorluğu'nun yedinci padişahı. İlk olarak 1444-46 yılları arasında kısa bir dönem, daha sonra 1451'den 1481 yılında ölümüne kadar 32 yıl boyunca hüküm sürdü.İktidar için Kardeş katilliği Fatih Sultan Mehmet tarafından kanunlaştırılan uygulamadır. Bir padişah öldüğü zaman hayatta bulunan oğulları ve kardeşlerinden kimin tahta geçeceği konusu kesin bir kurala bağlanmamıştı. Bu yüzden sonucuna katlanmak şartıyla hanedanın her erkek üyesi taht için ayaklanabilirdi. Ancak başarılı olamayan hanedan üyesi çok defa kendi yayının kirişiyle boğularak idam edilirdi. Devlette iktidar kavgasını önlemek için fatih Sultan Mehmet kardeş katilliğini yasallaştırmıştır.Fatih Sultan Mehmet babasının İsfendiyaroğulları beyinin kızından olan 2 yaşındaki oğlu Küçük Ahmed’i hiç acımadan boğdurabilmiştir.
Dahası Fatih Kanunnamesi’ne (Ve her kimesneye evlâdından saltanat müyesser ola, karındaşların nizâm-ı âlem içiin kati etmek münâsiptir. Ekser ulemâ dahi tecvîz etmedir. Anınla âmil olalar) dayanan kardeş katli yaklaşık 150 yıl boyunca geçerliliğini sürdürdü. Bu süre içinde 61 şehzadeden 22’si devlete isyan ettikleri için, diğerleri ise Fatih Kanunnamesi’ne dayanılarak öldürüldü.
Yine 3. Mehmet 19 erkek kardeşini boğdurup saraya gömmüş. Bu gözü dönmüş iktidar ve egemenlik için her yol mübahgören katiller sürüsümü gençlere örnek olacaklar..
  1. YAVUZ SULTAN SELİMİN Seceresi ?
Padişahlığı 8 yıl sürdü: 1512 – 1520
Babası II. Bayezid’e darbe yapıp onu zehirleterek 1512’de tahta çıktı.
Ağabeyi Korkut’u ve onun oğlunu Emet kasabası’nda boğdurup Bursa Orhan Gazi türbesine gömdürdü.

Diğer Ağabeyi Şehzade Ahmet’i de boğdurarak katlettirdi.
Yine Ağabeyi Şehinşah’ın oğlu Mehmet ile diğer Ağabeyi Alemşah’ın oğlu Osman’ı boğdurdu.
Kardeşleri Korkut ve Ahmet’in her ikisini de Kapıcıbaşı Sinan Paşa’ya boğdurtmuştur.
Öldürttüğü kardeşi Ahmet’in oğulları Süleyman ile Alaattin Kahire’ye kaçtılar, orada vebadan öldüler.
8 yıl tahta kalan Yavuz; babası, 2 ağabeyi, 6 yeğeni ve 3 vezirini yargılamadan öldürtmüştür.! İşte İsmail Kahraman ve Erdoğangillerin gençlere örnek gösterdikleri ve
ve üçüncü köprüye adı verdikleri Katil,yavuz Sultan Selim mi örnek alınacaktır?