27 Ocak 2017 Cuma

AKP'nin Yalakaları Askerlik Yapmamışlar..!

Türkiye’yi bir çeşit sultanlık rejimine taşımak için ortaya atılan anayasa değişikliği konusunda, KaçAk Saray’a yaranmak için “Evet” diyeceğini açıklayan isimlere tepki büyüyor. Öte yandan, “Vatan-Millet” nutukları atarak kaydedikleri videolarla gündeme gelen bu “şöhretli” isimlerin hiçbirinin nizami bir şekilde askerlik yapmadıkları ortaya çıktı.
Redaktifin haberine göre, Referandumda “HAYIR” diyecekleri tehdit etme cüretini gösteren botokslu mafyoz Sedat Peker, “raporlu” olarak askerden yırttı. Rıdvan Dilmen, askerlik sürecini kışlada değil diskoda geçirdi. Tepkiler üzerine ne kadar “Atatürkçü” olduğunu kanıtlamak için İnkılap Tarihi derslerini instagram hesabına yazan Arda Turan “bedelli” parası verip askere gitmedi. Eşini dövmesiyle gündeme gelen sahte penaltıcı Burak Yılmaz da “bedelli” kervanına katılanlardandı. TSK, diklendiği otobüs şoförlerinden mariz yedikten sonra gidip eşini döven bu çok “delikanlı” topçudan mahrum kalmıştı.
Vücudunun fotoğraflarını çekip atletik atletik internete koyan popçu Murat Boz ise, vatan için “Evet” diyor fakat atletik vücudunu vatanın hizmetine sunmuyordu. Bedelli askerlik başvurusu için gittiği askerlik şubesinde yüzlerce metrelik kuyruğa bile girmemiş ve önden buyur edildiği için sırada bekleyenlerin büyük tepkisini çekmiş, askerlik şubesinde protestolara sebep olmuştu.

Öyle “Vatan-Millet” nutukları atmakla olmuyor bu işler!.. Bakın, Suriye’de bu milletin fukara evlatları ölüyor her gün. Çok “Vatan-Millet” sevdalısıysanız, önce buna “HAYIR!” deyin. Yoksa sizi alalım şöyle önlere doğru, gidin yapın askerliğinizi efendi gibi, vatana-millete bir hayrınız dokunsun! Sizi botokslu vatanseverler sizi!..