16 Ağustos 2017 Çarşamba

MHP DEVLET DESTEĞİYLE KÜRDİSTANDA SAHAYA İNİYOR..!

AKP-Devlet Desteğiyle MHP Kürt İllerinde yeniden Örgütlenmeye Çalışıyor; Yoksul Kürt Çocuklarına Bozkurt İşaretiyle Kürdistana İndiklerini Kanıtlamak İstiyorlar.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) her zaman olduğu gibi AKP ve devletin desteğiyle Kürt illerinde devletin militarist güçleri ve ihanetçi koy korucuları aracılığıyla yeniden örgütlenmeye çalışıyor. uzun yollardır Hakkari vb. illerde örgütlenemeyen MHP,AKP ile yaptığı ittifakla Kürdistanda FETO'cuların boşalan yerlere Hizbu-kontra HÜDA-PAR çetelerini ve kafatasçı MHP'yi militan bir güç olarak yerleştirmek istiyor.
Nitekim bu planın gereği olarak MHP Şemdinli’nin ardından Hakkari’de de teşkilat kurdu. MHP’nin il başkanlığı binasının açılışına Grup Başkanvekili Erkan Açay da katıldı. Açılışta dikkat çeken detaylar yaşandı.
Erkan Açay ve diğer partililer, sokaklarda tartıcılık yaparak ailelerinin geçimine katkıda bulunan yoksul Kürt çocuklarını yanlarına çağırdı. MHP’liler çocuklara bozkurt işareti yaptırdı. MHP Grup Başkanvekili Akçay, ülkücü işareti yaptırdığı çocuklarla bir de fotoğraf çektirdi.
Ama ne yaparlar yapsınlar MHP Kürdistanda tutunamayacak ve devletin desteği, bazı aşiretler, kelle kulak avcısı köy korocuları ve JÖH-PÖH faşist çetelere dayanarak Kürdistanda yer edinemeyeceklerdir