26 Şubat 2017 Pazar

İstanbul Samatya, Yedikule ve Silivrikapı’da Hayır’Ola Çaşılmaları Artarak Sürüyor..!

İstanbul’un Fatih ilçesinde çalışmalarına devam eden Hayır’Ola Fatih gönüllüleri Samatya, Yedikule ve Silivrikapı’ya çıkarma yaptı. Gönüllüler, bildiri dağıttı, esnaf ve dernek ziyaretinde bulundu, mahallelilerle sohbet ederek herkesi “Hayır”a davet etti
İstanbul’un Fatih ilçesinde, Tek Adam rejiminin oylanacağı referandumda “Hayır” kampanyası yürütmek kurulan ve 18 Şubat’ta alanlara inen Hayır’Ola Fatih çalışmalarına devam ediyor.
İlk hafta çalışmasını Kocamustafapaşa’da başlatan Hayır’Ola Fatih, bugün de (25 Şubat) Samatya, Yedikule, Silivrikapı’da bildiri dağıttı, esnaf ve mahalleliyle temaslarda bulundu.
Samatya Meydanı’nda bir araya gelen Hayır’Ola Fatih gönüllüleri, esnaf ve mahalleliyi “Hayır”a davet ederek Yedikule’ye doğru ilerledi.
Genç Yedikuleliler Taraftar Dayanışma Derneği’ne ziyaret
Yedikule’de uyuşturucuya karşı verdiği mücadeleden dolayı, geçtiğimiz Perşembe akşamı (23 Şubat) uyuşturucu satıcıları tarafından Genç Yedikuleliler Taraftar Dayanışma Derneği’ne bir saldırı düzenlenmişti.
Genç Yedikuleliler Taraftar Dayanışma Derneği’ne ziyaret eden Hayır’Ola Fatih gönüllüleri, saldırıda yaralanan Yılmaz Kahraman’a ve tüm dernek üyelerine geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Yedikule gençliğiyle karşılıklı olarak “Hayır” demenin önemini konuştuktan sonra gönüllüler, Yedikule Kültür Evi ve Süryani Kültür Derneği’ne ziyarette bulundu.
Ardından Silivrikapı’ya yürüyen Hayır’Ola Fatih gönüllüleri, yol boyunca bildiri dağıtımı yaptı ve tüm esnafı “Hayır”a çağırdı.