23 Şubat 2017 Perşembe

Yak Yık Katlet Provakatörlük Yap Linç Et Ama Serbest Kal..!

Müjdat Gezen Sanat Merkezini benzin dökerek kundaklayan faşist Mehmet Ali Aligül , mahkemece, adli kontrol uygulayarak serbest bıraktı. Hayır bildirsi dağıtıp pankart açtığı ve Cumhurbaşkanına hakaret ettiği gerekçesiyle onlarca kişi tutuklanırken, HDP binalarını yakıp-yıkanlar- Kürtlere ve devrimcilere saldırılanlar, ellerinde silahlarla sopalarla doklarda dolaşanların sırtı sıvazlanarak halka daha fazla gözdağı vermeleri amacıyla çeteleri bu kapıda içeriye alıp diğer kapıda bırakıyorlar. Böylece devlet sivil çeteleri suç işlemek için koruyor ve kolluyor.
Keza, Müjdat Gezen Sanat Merkezini benzin dökerek kundakladığını kabul eden kabul eden Kadıköy'deki Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ni kundakçı Mehmet Ali Aligül "Yakarak, yakıcı veya patlayıcı madde kullanarak mala zarar verme" suçundan tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.
Ama Mahkeme kundakçı Mehmet Ali Aligül'ü adli kontrol uygulayarak serbest bıraktı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nin kundaklanmasıyla ilgili gözaltına alınan Mehmet Ali AliGülü, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Zanlı çıkışta, "Abdulhamid Han'ın torununa laf söylediği için yaptım" dedi.
Olaya ilişkin dün akşam gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye getirilen Mehmet Ali Aligül Anadolu Örgütlü, Kaçakçılık ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu savcısına ifade verdi. Şüphelinin ifadesinde pişman olduğunu suçlamayı kabul ettiğini belirterek, "İstesem bütün binayı yakabilirdim" demekten geri durmadı.
POLİSTE BÜTÜN AYRINTILARIYLA ANLATTI
Gezen Sanat Merkezi’nin kundaklanmasıyla ilgili Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheli Mehmet Ali A. (39) Bir televizyon programında Abdülhamid’in torunu hakkında ileri geri konuştuğu için Müjdat Gezen’e kızdığını ve olayı gerçekleştirdiğini anlatan Mehmet Ali A., iki sayfalık ifadesinin sonunda "pişman" olduğunu söyledi.
Servis şoförü olduğu iddia edilen şüpheli sorgulanmak üzere önce İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan yerleşkesinde bulunan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürülmüştü. Burada sorgulanan şüpheli olay sırasında kimseden emir almadığını tek başına olduğunu anlatarak “"Müjdat Gezen’in Osmanlı padişahlarından Abdülhamit Han’ın torununa hakaret ettiği için buna tepki olarak yaptım, alkollü olduğum için bunun etkisiyle olayı gerçekleştirdim" demişti.
RESMİ İFADESİNDE DE İTİRAF ETTİ

Terörle bir bağlantısı bulunamayınca Gasp Büro Amirliğinde işlemleri tamamlanan Mehmet Ali A.’nın poliste verdiği resmi ifadesinde de suçunu itiraf ettiği öğrenildi. Emniyet Müdürlüğünde iki sayfa ifade veren Mehmet Ali A.’nın evli ve 4 çocuk babası olduğu, servis şoförlüğünün yanında Sigorta Acentalığı da yaptığı öğrenildi.