20 Aralık 2016 Salı

Amedspor Kaptanı Şehmus Özer hayatını kaybetti

Amedsportif Kaptanı Şehmus Özer, bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Özer'den dünden beri haber alınamıyordu. Özer'in aracının Malatya'da bir uçurumdan düştüğü ve hayatını kaybettiği öğrenildi.
Trafik kazası Amedspor Kaptanı Özer'in Malatya'da katıldığı bir düğünden Mardin'e dönerken meydana geldi. Özer'in kullandığı araç, Elazığ-Gözeli yolu üzerinde bir uçuruma yuvarlandı.
Yusuf Yağmur ve Şehmus Özer ile birlikte Özer'den haber alınamaması üzerine Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne kayıp bilgisi iletilmiş, konu hakkında çalışma başlatılmıştı.
"Ölüm, acı yüzünü bir kez daha gösterdi"
Amedsportif Başkanı Nurullah Edemen, Özer'in kaybı için büyük üzüntü duyduklarını belirtirken "Değerli bir oyuncumuzu kaybetmenin şokunu yaşıyoruz. Ölüm acı yüzünü bir kez daha gösterdi. Bütün camiamızın, Amedspor gönüllülerinin ve ailesinin başımız sağ olsun" dedi.
1980 Diyarbakır/Ergani doğumlu Şehmus Özer, Erganispor'da başladığı futbol kariyeri boyunca Malatyaspor, Mardinspor, Karşıyaka, Altay, Mersin İdmanyurdu, Akhisar Belediyespor'un da aralarında olduğu çok sayıda takımda forma giymişti.

Golcü futbolcu, son olarak Fenerbahçe ile oynanan ve 1-1 biten Türkiye Kupası maçında rakip fileleri havalandırmıştı. Ölüm adın kalleş olsun.