23 Aralık 2016 Cuma

IŞİD’in Vahşice Yakarak Katlettiği 2 Türk Askerin Baş Sorumlusu Erdoğan AKP Faşizmidir..!


Suriye'nin işgalinin ardından AKP'nin destekleyip büyüttüğü şeriatçı faşist IŞİD çetelerince kaçırılan askerler yakılarak vahşice katledildi. Vahşet görüntüleri sosyal medyaya düşen iki askerle ilgili ilk bilgiler gelmeye başladı. Askerlerden birinin, daha önce kaçırılan 22 yaşındaki er Sefter Taş olduğu öne sürülüyor. Iğdır nüfusuna kayıtlı Sefter Taş’ın yakılmadan önce boynuna tasma vurulmuş olduğu görülüyor.
Burada yayınlanan vahşet görüntülerinde yakıldığı görülen Sefter Taş’ın, son sözleri olarak, “Ey Erdoğan! Bizim köpek gibi bu hallere düşmemizin sebebi sensin!” diyerek Tayyip Erdoğan’a sesleniyor.
Yakılarak öldürülen diğer askerin adının da Fethi Şahin olduğu öne sürülüyor. Osmanlı hayalleri ve Kürt hareketinin önünü kesmek amacıyla yoksul emekçi halk çocukları mehmetçiği Suriye topraklarına sürerek katledilmesine neden olan Erdoğan ve AKP iktidarının savaşı politikaları bu savaş politikalarına,Suriye tezkeresine  destek vererek suç ortaklığı yapan   MHP-CHP’dir. Emekçi halkları yeni maceralara sürükleyen ve kendi askerlerine bile sahip çıkmayan Erdoğan'ın önderliğindeki AKP faşist diktatörlüğüne ve savaş maceralarına dur demek için sokaklara çıkalım vahşete dur diyelim.