23 Mart 2017 Perşembe

Panzerli ‘evet’ çalışması

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Bakanlar Kurulu’nda bakanlara talimat verdikten sonra AKP’liler Diyarbakır’da arkalı ve önlü zırhlı araçlarla sokağa çıktı. Silopi’de de resmi formalı polisler, ‘Evet’ broşürü dağıttı.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Bakanlar Kurulu’nda kendisine verilen “Diyarbakır’da evetler yüzde 35-39’da” bilgisinden sonra bakanlarına, “Bu iyi mi şimdi; büyük illere odaklanın” talimatı üzerine AKP’liler Diyarbakır’da arkalı ve önlü zırhlı araçlar eşliğinde sokağa çıktı. Kentin işlek cadde ve sokakları üzerinde “Daima millet, kararımız Evet” sloganı yazılı anons aracının zırhlı araçlar eşliğinde tur atması dikkat çekti. Partililer, halkla temas kurmadan anons aracı içinde ve onlarca polis ile zırhlı araç eşliğinde kampanya yürütüyor.
POLİS BROŞÜR DAĞITIYOR
Şırnak’ın Silopi ilçesinde sivil polis eşliğinde referandum çalışmaları yürüten AKP’liler, yoğun önlem altında mahallelere giriyor. Silahlarla halkı ziyaret eden AKP’liler resmi üniformalı polislerle “Evet” broşürleri dağıtarak, destek istedi.
HARABE BİNAYA ‘EVET’ PANKARTI!
Cizre’nin Nur Mahallesi’nde ise AKP ilçe örgütü tarafından, yasak döneminde top atışları ile büyük hasar gördükten sonra boşaltılan Özel Botan Hastanesi binasına, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafının yer aldığı ‘evet’ pankartı asıldı.