31 Mart 2010 Çarşamba

REDHACK: Hacker tutuklanmalarını kınıyoruz

Karşı-devrimci saldırıların hakim sınıfların istemlerine göre hareketlendiği bir dönemde yasanan “hacker tutuklamaları”nı kınıyoruz!

Son olarak ezilen ulusun acılarını gundemlestirmek icin hack yapan bir grup Kürd hacker, Diyarbakır merkezli yapılan bir operasyonla tutuklanmış, burjuvazi ve medyası tarafindan, kamuoyuna yanıltıcı bilgiler verilerek halklar arasındaki kardeşlik bağının zedelenmesine çalışılmıştır..

Daha once REDHACK‘ide yüzlerce defa yakaladıklarını idda eden karşı devrimin “beceriksiz bilişim polisleri” ve onların yalaka hackerdan bozma lamerleri bu olay karşısında nemalanmaya ve “zafer çığlıklari” atmaya başlamışlardir..

Onlara tavsiyemiz, hic bir gunahi olmayan yaşları 18 olmayan çocukları yakalayarak kulp bindireceklerine, açıp iki kitap okuyarak sistem ve hackıng hakkında bilgi edinmeleridir..

Yoksa bilen birileri onlara bilişimciligin sadece Facebook’ta ve çeşitli iletisim platformlarinda “kadın” kılıgına girerek milleti hapse tikmak olmadiğıni, bilişimcilik oyunlarının onlara pahalıya patlayabileceğini gösterir..

Bizden söylemesi..

1997'den bu yana, halkın yanında!
“Hack sadece Hack değildir!”


Bir RedHack üyesi..
28 Mart 2010
Red Hackers Association / REDHACK