12 Ocak 2010 Salı

İtfaiyecilere ana avrat küfür

İBB kuruluşu Boğaziçi İnşaat Müşavirlik A.Ş. Genel Müdürü'nün bir aydır hakları için mücadele eden itfaiye işçilerine dönük küfürlü sözlerinin kayıtları ortaya çıktı.

Taşeron şirketlere verilmelerini protesto eden itfaiyeciler mücadelelerine devam ederken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi kuruluşu Boğaziçi İnşaat Müşavirlik A.Ş. Genel Müdürü Ağırman’ın itfaiyecilere dönük küfürlü sözler kullandığı bir kayıt ortaya çıktı.

Habertürk gazetesinin yayınladığı kayıtlara göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi kuruluşu Boğaziçi İnşaat Müşavirlik A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Ağırman’a ait olduğu belirtilen kayıtta hem itfaiyecilere hem de sendikacılara ağır küfürler sarf ettiği görülüyor.

Toplantıda sendika üyelerine seslenen Ağırman'ın kullandığı bazı ifadeler şu şekilde:

- Kadrolu itfaiyeciler size ikinci sınıf insan muamelesi yapıyor. Benim elemanlarıma ikinci sınıf insan muamelesi yapan kadroluların ...

- Üst yönetime kötü raporlar veririm…

- Sendika sizi kurtaramaz.

- Ben teşkilatçı adamım Benim referans olduğum bir adam sendikaya üye olmuş. Birini döveceksem onu döverim, sesi çıkmaz…

- Sendikacı değil ne olursan ol, maaşların maaşların geç ödenmesini kullanıp ... etmeyeceksin. Sendika, sizden elde ettiği kesintilerle her ay 70 bin TL gelir elde ediyor. Ama o ... bunu size anlatmaz.