13 Ocak 2009 Salı

GOPDA SES VER EYLEMI YAPILDI

Ulke capinda emek ve demokrasi guclerinin orgutlemis oldugu , “Filistin’deki işgal bitene kadar ses ver!” eylemlerini GOP Emek Platformu Gaziosmanpaşa’ya taşıdı. Emek ve demokrasi guclerinin; İsraildeki katliama ortak olan TC devletinin ve BM gibi halklara sirin gösteren yaklasimlari teshir eden icinde DHB okurlarininda yer aldigi GOP Emek Platformu, GOP yerelindeki ses ver eylemini “İsrail’le askeri, siyasi ekonomik tüm anlaşmalar iptal edilsin’’ talebiyle gerçekleştiriyor.
GOP Emek Platformu ilk eylemini GOP Merkez Bağlarbaşı Caddesi’nde biraraya gelerek gerçekleştirdi. Saat 17.30’da Şok Market önünde biraraya gelen kitle GOP Meydan’a kadar yürüdü. Yürüyüş boyunca sloganların dışında ıslık ve alkışlarla siyonist katliamı protesto eden GOP Emek Platformu bileşenleri adına basın açıklamasını Eğitim-Sen 4 No’lu Şube Başkanı Mehmet Sarı okudu. Yaklaşık 50 kişinin katıldığı eylemde “Katil İsrail Filistin’den defol!”, “Filistin halkı yalnız değildir!”, “Direnen halklar kazanacak!” sloganları atıldı.
Filistin Halki Kazanacak!
Kahrolsun ABD Ve Israil Siyonizmi!
GOP Emek Platformu’nun ses ver eylemleri devam edecek. Eylemlere daha guclu katilim saglamak icin calisalim ve Filistin halkiyla dayanismayi buyutelim.
14 Ocak Salı saat 17.45’te Bayrampaşa Demirkapı Caddesi üzeri Yahya Kemal İlköğretim Caddesi’nde toplanılarak Filistin için ses ver eylemi gerçekleştirilecek.
15 Ocak Çarşamba saat 17.45’te Küçükköy merkezde toplanılarak Filistin için ses ver eylemi gerçekleştirilecek.
GOP Devrimci Halkin Birligi