10 Nisan 2010 Cumartesi

THD’de oluşum değil çekiliş gecesi

Türkiye Değişim Hareketi'nin İstanbul'daki konferansına katılanlara TV, altın, parfüm ve hediye çeki dağıtıldı.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün liderliğinde partileşme çalışmalarını sürdüren Türkiye Değişim Hareketi’nin (TDH) İstanbul Bahçelievler İlçe Başkanlığı’nın 3 Nisan günü ilçe binasında gerçekleştirdiği Aile İçi İletişim Konferansı’na eğitimdanışmanı Yelda Karataş konuşmacı olarak katıldı.

İlçe Başkanı Özel Demirkol’un da konuştuğu konferansa katılımı artırmak için TDH’liler ilginç bir yöntem geliştirdi. Dağıtılan davetiyelerde katılımcılara kura ile “2 adet 37 ekran televizyon, 1 adet çeyrek altın, 3 adet 1 gramlık külçe altını, 5 adet parfümve 3 adet güzelik salonunda 10 liralık hediye çeki” verileceği duyuruldu. Davetiyede hediye çekilişinin gün boyu devamedeceği de ifade edildi.

Aile İçi İletişim Konferansı’na katılımın artırılması için dağıtılan davetiyelere kura ile çekiliş olacağı eklenerek “2 adet 37 ekran televizyon, 1 adet çeyrek altın, 3 adet 1 gramlık külçe altını, 5 adet parfüm ve 3 adet güzelik salonunda 10 liralık hediye çeki” verileceği duyuruldu. Davetiyede hediye çekilişinin gün boyu devam edeceği de ifade edildi.