20 Şubat 2010 Cumartesi

AKP'den 'Sanatçı açılımı'

Katıldığı programda daha önce tehdit mesajı alınca "İte köpeğe aşık" olan Nihat Doğan'la birlikte Erdoğan sanatçılara açılımı anlattı.

Recep Tayyip Erdoğan sanatçılarla bir araya geldi. Erdoğan'ın açılım sürecini konuşmak için Dolmabahçe'deki çalışma ofisinde sanatçılara verdiği kahvaltıyı kalabalık bir basın topluluğu izledi. Erdoğan, sanatçılara “Elinizi taşın altına koyun” diye seslendi. Erdoğan, sanatçı Orhan Gencebay'ın şarkılarından dizeler de okudu.

KİMLER KATILDI
Recep Tayyip Erdoğan, demokratik açılım çerçevesinde Beşiktaş'taki çalışma ofisinde verdiği brunchta sanatçılar ile bir araya geldi. Yaklaşık 100 kişi bruncha katıldı. Brunchta İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, AKP Medya ve Tanıtımdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik de hazır bulundu. İbrahim Tatlıses, Bülent Ersoy, Seda Sayan, Sertap Erener, Erol Evgin, Ferdi Tayfur, Nükhet Duru, Kaya Han, Orhan Gencebay, Arif Sağ,Mustafa Sandal, Yavuz Bingöl, Zerrin Özer, Mercan Dede, Emel Sayın, Neşet Ertaş, Kıraç, Kubat, Emel Müftüoğlu, Murat Göğebakan, Kibariye, Bülent Ortaçgil, Nihat Doğan, Onur Akın, Sinan Özen, Mustafa Sağyaşar, Feryal Öney, Cengiz Kurtoğlu, Hakan Peker, Nuri Sesigüzel, Işın Karaca, Funda Arar, Zekai Tunca, Alişan, Hakan Peker, Şahin Özer, Ferhat Göçer, Nihat Doğan ve Teoman da katılanlar arasında yer aldı.