25 Şubat 2010 Perşembe

Fethullah Gülen darbeyi alkışladı

Sözcü yazarı Emin Çölaşan, çarpıcı bir iddia attı ortaya ve Fethullah Gülen'in darbeyi alkışladığını söyledi. Bugün ulusalcıların en çok forwardladığı birinci sayfa da Sözcü'nün birinci sayfası oldu..

GÜLEN DAHA ABD'YE YERLEŞMEMİŞTİ
BU başlığı okuyunca sakın kendi kendinize "Allah Allah, bizim Fethullah darbeye nasıl alkış tutar" demeyin. Gerekiyorsa tutar!.. Ve tutmuştur!.. Peki niçin?.. Efendim, çünkü beyefendi o sırada Türkiye'de ikamet buyurmaktaydı.Henüz ABD'ye yerleşmemiş, ABD'nin koruması altına girmemişti. Türkiye'de olduğundan, darbeye karşı çıkması biraz sıkardı.

MEHMETÇİĞE YAĞ ÇEKİYOR
Şimdi sizlere bu cemaate ait Sızıntı isimli derginin Ekim 1980 tarihli sayısından küçücük bir örnek vereyim. O aşamada 12 Eylül darbesi olmuş durumda. Bizim Fethullah yazısında Mehmetçiğe yağ çekiyor ve sonra şöyle yazıyor: "Evet, bütün bir millet olarak arenalardaki kavgayı seyreder gibi, bu kanlı boğuşmadan (12 Eylül öncesindeki sağ sol çatışmalarından) hiç mi hiçbir şey anlamadık.

KARAKOL EMNİYETİN SİMGESİDİR
Oynanan oyunun gerçek yüz ve vahşetini ilk sezen, son karakolun kahraman bekçileri (Türk Ordusu) oldu. (Karakol'u da şöyle tanımlıyor yazısında: Karakol sessizliğin, huzurun ve emniyetin simgesidir. Ondaki düzen, huzur ve orada gözlerin uyanık oluşu, genel emniyet ve dengenin en büyük teminatıdır. Ondaki kargaşa ve bunalımlar ise, arkasındaki topluluklar için en büyük felakettir.)

HIZIR GİBİ İMDADIMIZA YETİŞEN MEHMETÇİK
Fethullah yazısının son bölümünde ise şöyle diyor: (Adamın dili yan Arapça olduğundan, Türkçe!eştirip veriyorum.)"Ve işte şimdi, asırlık bekleyişin şafağı (güneşin doğması) saydığımız bu son dirilişi, son karakolun varlık ve devamına belirti sayıyor, ümidimizin tükendiği yerde Hızır gibi imdadımıza yetişen Mehmetçiğe, imkansızlıkların son kertesine varabilmesi dileğimizi arz ediyoruz."

YİNE DÜZERSE HİÇ ŞAŞIRMAYIN
Yaa, işte böyle! Günümüzde medyası "hayali darbenin çığırtkanlığını" yaparken, tayfası devleti ele geçirirken, meğer bizim Fethullah 12 Eylül sonrasında darbeye alkış tutarmış! Bizim vaiz Fethullah Türkiye'de ak dediğine, ABD'de kara dermiş! insanoğlu değişiyor, dönüyor canım! Valla günün birinde Türkiye'ye gelirse... Ve sonrasında darbe olursa... Ve Fethullah yine darbeye övgü düzerse, hiç şaşırmayın!