15 Mayıs 2010 Cumartesi

CHP’den Baykal geri dön mitingi ama CHP'li gençler tarihini bilmiyorlar

Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen gençlik kolları üyeleri ve partililer, Baykal'ın evinin önünde toplandı.

CHP Genel Başkanlığı'ndan istifa eden Deniz Baykal'ın görevine geri dönmesi için Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen gençlik kolları üyeleri ve partililer, Baykal'ın evinin bulunduğu sitenin önünde toplandı. Açlık grevinde bulunan grup ise Baykal ile yapılan görüşmenin ardından eylemine son verdi. CHP'li gençlerin Deniz Baykal ve Deniz Gezmiş'in fotoğraflarının basılı olduğu tişörtler giymesi dikkatlerden kaçmadı.

50 OTOBÜSLÜK KONVOY
CHP Genel Merkezi'nde sabah saatlerinde bir araya gelen partililer, yaklaşık 50 otobüslük konvoyla Baykal'ın evine doğru yola çıktı. Polis eskortu eşliğinde, Eskişehir yolunu izleyerek Beysukent'e gelen partililer, Beysukent girişinde otobüslerden inerek, Baykal'ın evinin bulunduğu sitenin önüne kadar yürüdü.


CHP'Lİ GENÇLER DENİZ GEZMİŞ VE DENİZ BAYKAL'IN FOTOĞRAFLARININ BASILI OLDUĞU TİŞÖRTLER GİYDİ..

BAYGINLIK GEÇİRDİ
Bu arada, Baykal'ın, açlık grevi yapan gençlerle görüşmesi ve grevi sonlandırmalarını istemesi üzerine, açlık grevi yapan grup eylemine son verdi. Açlık grevi yapan gruptaki Derya Yetişen, Baykal'la yapılan görüşmeden önce baygınlık geçirdi. Yetişen, otomobille hastaneye götürüldü. Öte yandan, CHP Genel Merkezinden, açlık grevindeki gençlerin, greve son verdikleri sıradaki açıklamaları konusunda yapılan yazılı açıklamada, “Aydınlık Orucu” adı verilen grevin, oturma eylemi olarak, CHP Kurultayı gününe kadar devam edeceği bildirildi.