25 Kasım 2009 Çarşamba

Deniz Feneri kapıya dayandı

Almanya'da ortaya çıkan skandaldan sonra güç kaybeden Deniz Feneri, kurban bağışı toplayabilmek için kapı kapı gezmeye başladı.

Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle Deniz Feneri Derneği çalışmalarına hız verdi. Deniz Feneri Ankara’da dağıttığı el ilanları ile kurban kesim organizasyonu için yardımları artık evlerin kapısına kadar gelerek alıyor.

KAPI KAPI DOLAŞIP İLAN DAĞITIYORLAR
“Kurban Bağışınızı Kapınızdan Alıyoruz” başlıklı kağıtlar dağıtan Deniz Feneri artık bağışları beklemek yerine vatandaşın kapısına kadar giderek bağışları evlerden almak için çalışıyor. Deniz Feneri Derneği bu yıl Filistin’de de kurban kesimi gerçekleştirdiğini belirtiyor. Başı soruşturma ve mahkemeler nedeniyle bir hayli ağrıyan Deniz Feneri son olarak CHP’lilerin hedefinde yer aldı.

CHP’liler İstanbul’da yaptıkları eylemde “Yoksullara yardım adı altında hükümet yanlısı şirketlere sermaye toplayan Deniz Feneri, Kurban Bayramı'nın yaklaştığı şu günlerde yine gözlerini kurban bağışlarına dikti. Hiç utanmadan binalara, köprülere, duvarlara asılan dev pankartlarla, afişlerle, internet sitelerinden yaptıkları duyurularla, hırsızlığı mahkeme kararıyla tescil edilmiş bir derneğe kurban bağışında bulunmaya çağırıyorlar. Daha fazla insan bu hırsızlık tuzağına düşmeden, Deniz Feneri Derneği kapatılmalıdır” açıklaması yaptı.