2 Ekim 2009 Cuma

Devrimci Halkın Birliği'ne, devrime, sosyalizme güç ver!

Devrimci Halkın Birliği (DHB); faşizme, emperyalizme, feodalizme, şovenizme ve her türden gericiliğe karşı, enternasyonal proletarya safında ve görsel / yazılı basın alanında mücadele veren sosyalist bir yayın organı olarak, ML ideolojisi etrafında dünyayı değiştirmeyi sömürüyü ve zulmü ortadan kaldırarak, insanın insanca yaşayacağı komünizmi amaç edinen Marksizm-Leninizm’i savunur. ML ideolojisi perspektifiyle işçi sınıfının kurtuluş ve yol göstericisi dünya görüşünün savunucusudur.

Devrimci Halkın Birliği; Mustafa Suphi’lerin, komünist önder İbrahim Kaypakkaya yoldaşların, enternasyonal proletaryanın yılmaz savaşçı önderlerinin ve ML’nin tavizsiz sürdürücüsüdür. Bakış açıları yol göstericimizdir. Uluslararası Komünist Hareket’in diğer bileşenlerinin, önceki kuşaklardan yoldaşların, devrimci, ilerici eğilimlerden kardeşlerimizin bakışları da öyle. İşçiler ve emekçilerle birlikte, ülkenin aydın birikimiyle iç içe ve “genç” olmayı her zaman başa koydu ve bu doğrultuda ilkelerimize sıkı sıkıya bağlı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz.

Devrimci Halkın Birliği; işçi sınıfı ve ezilen halkların devrimci sesidir! Bundan dolayıdır ki, gelin ilerici devrimci sosyalist işçi basınını sizlerle birlikte yaratalım ve geliştirelim! Bugün sizi Devrimci Halkın Birliği’ni okumaya, okutmaya abone olmaya, abone bulmaya çağırıyoruz!

Devrimci Halkın Birliği’ni olduğunuz yerlerde, ilerici bayilere, kitapçılara DHB gazetesini satmaları için teklif götürün, tanıtım amacıyla bir sayısını ücretsiz olarak verin ve nereden sipariş verebileceklerini söyleyin, bize görüşlerinizi yazın, gazetemizi eleştirin, gazetemizi kendi yayın organınız yapın ve ona sahip çıkın!

Bize fikirlerinizi yazın, makalelerinizi, haber yazılarınızı, etkinlik duyurularınızı, gönderin!

Devrimci Halkın Birliği; faşizme, emperyalizme, işbirlikçi tekelci kapitalizme, feodalizme, şovenizme ve her türden gericiliğe karşı, enternasyonal proletarya safında yazılı basın alanında mücadele veren sosyalist bir yayındır. Yani o tüm kirlilikler ve düşkünlükler içinde sizin sesinizdir.

Devrimci Halkın Birliği; çeşitli ulus ve ulusal azınlıklardan Türkiye, Kürdistan proletaryası ve emekçi yığınları ve enternasyonal proletaryanın çıkarlarının özgür sesi ve savunucusudur.

Devrimci Halkın Birliği; işçi sınıfının ileri unsurlarıyla, ilerici aydınlarla ve gençlikle, komünist hareketin ustaları olan Karl Marx, Frederich Engels, 17 Ekim Devrimi’nin büyük kurucusu Vilademir İ. Lenin, Josev V. Stalin’lerin, Enver Hoca’ların, G. Dimitrov’ların, Marksist-Leninist perspektifine ve bilimselliğine sıkı sıkıya bağlı, Türkiye Komünist Partisi’nin,“İnşa”sını da birlikte yapacağımız onurlu ve güzel bir dünyanın kurulabilirliğinin tarihten de örnek alarak yaşanabilir bir dünyayı hedefliyor. Bu amaçla emperyalizme, faşizme, her türden gericiliğe, baskıya ve şiddete karşı yaşamı savunmak adına mücadeleyi Devrimci Halkın Birliği; çatısı altında, ezilen halkların can düşmanı emperyalizme ve faşizme karşı devrimci ve sosyalist mücadeleyi yükseltmeye çağırıyor sizleri!

Devrimci Halkın Birliği; kadın üzerindeki erkek egemen sömürü ve baskının ortadan kaldırılması ve kadının erkeklerle toplumsal eşitliğinin sağlanacağı bir sistemin mücadelesini yürütüyor ve kadının özgürlük mücadelesini savunuyor.

Yaşamı savunmak ve insanlığa sunmak adına mücadeleyi yükseltelim!

Eleştirilerinizi, katkılarınızı, önerilerinizi ve desteklerinizi bekliyoruz.

Adresimizi çevrenize duyurun ve en önemlisi de bizi arayın!

Daha geniş bilgi için dergimizin adresinde ilgili konulara ilişkin arayanlar ulaşma olanağı olduğu gibi e-mail aracılığıyla da bize ulaşarak geniş bilgi öğrenme olanağın bulabilir.

Devrimci Halkın Birliği’ne sahip çık!
Oku, okut, güç ver!
Çünkü Devrimci Halkın Birliği senin gazeten!
.