31 Aralık 2008 Çarşamba

KATİL İSRAİL FİLİSTİNDE DEFOL !

İsrail savaş makinesi ,Gazze de katliamlarını sürdürüyor.Yalnızca 27 Kasımda Gazzde uygulamaya konan barbarca katliam ve saldırılar sonucu 370 kişi öldü binlercesi yaralandı. Operasyonlar hala sürüyor. İsrail siyoneist devletinin bu katliam ve işgalli, sanki bugün değil, 2. Emperyalist Dünya Savaşı döneminde geçiyor ve sanki Hitler faşizminin yaptıkları anlatılıyor ! Evet sanki 1940’ların Alman emperyalizmi ve Hitler'in ve onların sınır tanımaz katliamları ve işgalleri !
Hatırlanacağı üzere, geçmişte Hitler Almanya’sının, emperyalist yayılma emelleri için kendi halkını seferber etmenin aracı olarak Yahudilere karşı yaptığı vahşi katliamları, bugün İsrail Siyonizmi Filistin halkına yapıyor. Gazze’ye yönelik “ Kurşun Dökme ” adlı katliam operasyonuyla yüzlerce Filistinliyi katlettiği gibi aynı zamanda binlerce Filistinli yaralandı ve onlarca bina vuruldu. Gazze kuşatma altında ölümü yaşıyor adım adım. Hitler faşistti "Almanya'nın yaşam alanı" olduğu, Almanların tanrı tarafından en üstün ırk olarak yaratıldıkları gerekçesini göstererek, Polonya'yı Çekoslovakya'yı, Rusya'yı işgal ediyordu: İsrail soykırımcıları da,"Gazze ye Sena'nın tanrı tarafından Yahudilere verildiği"ni söyleyerek işgalini sürdürüyor, Filistini yakıp yıkıyor.
Ama İsrail siyonistleri, işgal,katliam savaşla da yetinmezler. Onlar, ABD emperyalist saldırganlığının Orta-Doğu'daki vurucu gücü olarak, Hitler gibi hiç bir sınır tanımaksızın katliam yapıyorlar, suikastlere de giriştiler, bugün de girişiyorlar. Gazze katliamı ve Filistinli liderlere karşı süren suikastler bunu gösteriyor.
Hitler faşizmi katliam ve işgallerine uygun gerekçeler yaratma provokatif çabalarının başına genç bir üniversite doktorunu vermiş, Alman emperyalizminin olanaklarını da kullanarak akıl almaz derecede şaşırtma, suikast, provokasyon yöntemlerini geliştirmişti. İsrail siyonizmi de uluslararası sermayenin, ABD emperyalist sermayesinin ekonomik gücü ve askeri teknik olanaklarıyla, İsrail toplumunun eğitim görmüş, yetenekli öğelerini birleştirerek, akıl almaz derecede suikast, provokasyon eylemleri planlıyor ve hiç bir sınır tanımaksızın uyguluyor
Bu soykırımcı terör eyleminden sonra, basta kasap Olmert olmak üzere hemen belli başlı siyonist yöneticiler memnuniyetini ve bu katliamlar sonrası Filistin ayaklanmasının son bulacağı beklentisini dillendiriyorlar. Aynı katliamları destekleyen ABD emperyalistleri siyonistlerle cinayet ortaklığı yapmış olduklarını ortaya koyuyorlar.ABD emperyalist canilerinin de amacı, öncelikle cellat (ama aynı zamanda papaz) silahıyla Filistin ayaklanmasını ezmektir, bu nedenle onlar, siyonist İsrail canilerinin cinayetlerini var güçleriyle destekliyorlar.
ABD'ci savaş makinesi İsrail'in, bu çok yönlü saldırı ve terörü karşısında, batılı emperyalist çevreler, gerici yönetimler, o " terörizm " üzerine her gün nutuk atanlar, sessiz kalarak "terör"ü onaylıyorlar. İsrail'in barbar terörüne karşı, Filistin halkının devlet kurma özgürlüğünü elde etmesine, halkların destek vermesini de engellemekle uğraşıyorlar. En somut örneği, TC devleti ve AKP hükümeti faşist gericilerdir.
Bir yandan sözüm ona Filistin halkının kaderini tayin hakkını savunuyorlar ama gerçekte Filistin halkıyla ilerici ve demokratik dayanışma eylemlerini, öğrenci gösterilerini copla karşılıyorlar. İsrail siyonistleriyle diplomatik ilişkiyi sürdürüyor, İsrail'in cinayetlerini kınamakla yetiniyorlar; kuskusuz batılı diğer gericiler ve Avrupa emperyalistleri ise İsrail saldırı ve katliamlarının suç ortaklarıdır.
İsrail canileri, dünya halklarınca karşı konmadıkça, katliamcı terörünü daha azgınlaşarak, barbarca yöntemlerine yeni yöntemler katarak cinayetlerini işleyecekler.
İsrail’in katliamlarına ve suikastlerine karşı, beklentilerinin tersine Filistin halkı katliamlara kitlesel protesto gösterileri ve intikam yeminleriyle, yeni yeni şehitler pahasına yanıt veriyor.
Kahraman Filistin halkıyla dayanışma eylemleri yükselterek, ülkemiz işçi sınıfı, emekçi hakları ve devrimcileri, sosyalistleri de yanıt vermelidirler.
İsrail Canileriyle Diplomatik İlişkiye Son !
İşçi Sendikaları, İsrail Siyonist Devletinin Mallarını Doldurma-Boşaltmayı Boykot Etsin ! FİLİSTİN HALKI YALNIZ DEĞİLDİR !
Filistin Halkıyla Dayanışma Eylemlerini Yükseltelim !
Yaşasın Filistin Halkının Özgürlük Direnişi !
31.Aralık.2008
DEVRİMCİ HALKIN BİRLİĞİ